22 Şubat 2013 Cuma

Dün ne giydim.

Hep alışılagelmişin dışına çıkıp bugün ne giydim yerine dün ne giydim post'u karşınızda :)

Bu tül eteği çok severek kullanıyorum, yapacağınız kombine göre hem şık hemde spor bir hava katabilmek mümkün.

Wolf Sweat ve Shephone Etekten isterseniz: yeljo2b@gmail.com

 

21 Şubat 2013 Perşembe

Bir NEV-İ müzik şöleni

Sene 2002, ben hem lisede okuyor hemde Yeni Tv'de hem stajımı haber muhabiri olarak yapıyorum hemde ek olarak bir müzik programı sunuyorum.
Bazen ise İzmir'de sahne alacak sanatçılar ile röportaj yapıyorum, tabi okuduğum bölüm ise radyo-televizyon.
İşimi o kadar çok seviyorum ki, boş zamanlarımı da hep Tv kanalında geçiriyorum, hatta stajım bitsede ben çalışmaya devam ediyorum.
Bir yaz günü, o sıralar yeni yeni popüler olan bir şarkı...
Zoooooor, zor kadere emanet ettim seni kulaklarda ve Nev İzmir'de konserde, eh bende kaptım mikrafonu röportaja doğru koş yeljo  koş...
Hem röportaj hemde konsere koştuğum o gün meğer taa bugünlere kadar gelecek, çok güzel bir dostluğa doğru da koşmuşum.
Nev, Türkiye'de gerçek sanat yapan sayılı kişilerden biri, sesi ,kalitesi,şarkıları, muazzam kişiliği ile takdire şayan Nev-i Şahsına Münhasır biri zira.


Neredeyse 11 yıldır her konserinde en ön safhada yerimizi alır ve Ailecek her konserine gider keyifle dinleriz tabi , Nev'de İzmirli dinleyicilerini bir ayrı sever:)


Dün akşam yine bir Nev konseri ile keyiflendik, yerli  ve yabancı şarkılar ve türk sanat müziği, alaturka derken tam bir müzik şöleni vardı adeta! Yeni Albüm tüyolarınıda aldım, Müjde :) Çok yakında geliyor!

19 Şubat 2013 Salı

'Say Hello' to outfit of the day

Çok sevdiğim bir tarz şu street fashion, sokak modası, size göre bize göre değişebilir adı olsada kendine böyle bir isimle yer etmiş bu tarzdan çok hoşnutum.

Siyah her bayanın dolabında bulunması gereken bir renk pek tabi, siyah etek, siyah şık bir bluz olmazsa olmazlardan, Kurukafa desen hala raflarda yerini korumakta, simli ışıltılı çoraplar ise pek moda.

Derin V yaka çıtçıtlı bluzümün önü, dekoltesi derin ve tülden, arkası aynı tül V şeklinde, eteğim ise tül ve pliseli, altın simli çorap ve altın rengi retro casio ve de kolye ile işte günün kombini! Ta ta taaam muah!

Yaşasın Kuaförüm :)

Saçlarımın A'dan Z'ye herşeyi ile ben ilgileniyorum, boyadır, dip boyadır, çerçevedir, röfledir, farklı farklı, şekil şekil toplamadır- kendim yaparım evet, lakin fön çekmek zor geliyor, o vakit bende tutuyorum kuaförümün yolunu :)

 

Yıllardır hep gittiğim bir kuaförüm var, saçımı her gittiğimde aynı kişiye yaptırırım, sonuçta insan alışıyor ve senin ne istediğini sen söylemeden anlıyan bir kişi olması pek güzel, lakin yıllardır saçımı yapan kişi o mekandan ayrılmıştı ee benim saçımı onun gibi kimse güzel şekle sokamadı, onun kadar olamadı yani derken 1 yıl aradan sonra tekrar geri geldi kuaförüm! Hello dalgalı saçlar o halde yeniden :)

 

Gelsin dalgalar gitsin dalgalar o halde, bileklere kuvvet :)

12 Şubat 2013 Salı

Hi Cross, hi #DIY

Bir Şubat akşamı, can sıkıntısı ve ortaya çıkanlarda cabası.

Bu Şubat bana hep sevimli gelmiştir, Ailenln en küçük bireyi hep en sevimlidir, tatlıdır bu da öyle minicik sevimlicik bir ay bencesi :)

Böyle pembe bir telefon kılıfım var idi, bende biraz hareketlendirmek istedim, biraz yapıştırıcı biraz zımba ve sonuç;

 

Böyle birşey çıktı ortaya, toplam süre 1 dakika, daha nice uğraşlara :)

 

4 Şubat 2013 Pazartesi

80's esintisi vintage anne küpesi, hello pazartesi!

Hello Pazartesinin böylesi!

Sabah alarmı erteleme senfonisi eşliğinde ne giysem derdi, malum izmir havası yumuşak gözükür ama anında değişir düşüncesi, bir gün önce doğal haline bırakılan kıvır kıvır saç cebelleşmesi derken.....

5 dakika da bir 80ler bir vintage esintisi yapıştır sol tarafı, at kıvırcıkları sağ tarafa, tak kulağına anneden kıza kalma-35 yıllık kupelerini, giy mudo body'ini, çek üstüne H&M kot gömleği, bir tayt bir ox botlar, haydi işe!

Post bu kadar :) saçlar tamamsa, benim için herşey tamamdır o gün, çuvalda giysem olur, saçlarım formunda olsun yeter :)

 

3 Şubat 2013 Pazar

Ahenkle sörf yapan saçlar!

Seviyorum, bunu çok seviyorum

Saçlarımda hep bir ahenk bir hareket olsun, efendim tepemde dolma olsun, dalga olsun, bülbül yuvası olsun falan en sevdiğim şey!

 
 

Siz diyin rihanna, gwen,fergie, ben diyeyim 70 ler pin up'lar.

2 Şubat 2013 Cumartesi

Kara kışta ve yazda, gece bizi ayırana Dek!

Kara kışta ve yazda, karanlıklar bizi ayırana dek, seni gözümden ayırmayacağıma söz veriyorum!

 

Kışmı gelmiş yaz mı gelmiş, efendim hava mı kapalıymış, güneş mi yokmuş, olmasın, bana hep güneş hep yaz, takar çıkarım arkadaş

 

Nerde değişik nerde farklı gözlük var hiç kaçırmam, affetmem, bundandır ki iyisiyle kötüsüyle markası ile çakması ile yenisi ile vintage olanı ile 100 'e yakın gözlüğüm vardır, doğrudur, gün be gün sayısı artmaktadır :)

Bunlarda yakında koleksiyonuma Hello! Diyecekler, bende isterim diyen var ise , instagramdan yeljo2b, yada mail ile ulaşabilirsiniz yeljo2b@gmail.com :)