15 Ocak 2013 Salı

Happy Teeth, Happy Feet

Herşeyin başı sağlık, ihmale gelmez gibi teyze sözleri ile başlayabilirim post'uma!
Hep diş durumlarını erteleriz, öteleriz bekletiriz, ağrısa bir ilaç ağrı kesici kafi der, ihmal ederiz, ya da korkar ürker gitmeyiz, hah işte bu ufak ürküntüleri, CA diş polikliniğine gelip, aşağıdaki pembe koltuğa oturunca yenmiş oldum...
Muazzam bir ambiyansı var bu kliniğin, ve gerçekten kapıdan girdikten sonra hem güleryüzler hem dizayn hemde hekimleri görünce zaten korkunuzu dışarıda bırakıp rahat bir şekilde bu koltuklara bırakıyorsunuz kendinizi.



Ve dişçiye gitmek bir nevi korkulu rüya demek diye düşünen çocuklar içinde çok cezbedici bu renkli ambiyans ve renkli koltuklar, pembeye düşkün küçük hanımlar ve mavi tercih eden minik beyler için birebir !
Minik bir operasyondan sonra happy teeth, happy feet şeklinde gülerek çıktım, galoş seçiminde ise tercihimi pembeden yana kullandım, sağ ayaklar benimdir! Pembe koltukta daha bir kaç seansım var, tavsiye ederim, bilgi içinde işte web adresleri; http://www.ca-dental.net, buradan randevuda alabiliyorsunuz, ne demişler-  sağlıklı dişler mis gülüşler ahali :)



Hiç yorum yok: